Welkom

De mobiele pagina Paranormalemediums.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

SELECT * FROM tarotkaarten WHERE laatstgetoond = date( NOW( ) ) limit 1
Tarotkaart Hogepriesteres door mediums

Tarotkaart Hogepriesteres

De Grote Arcana  -  Bewustzijn
Tarotkaart van 5 december : Hogepriesteres
De Tarotkaart Hogepriesteres wijst naar balans, zoals evenwichtigheid tussen mannen en vrouwen, integraties van tegengestelde dingen. De Hogepriesteres houdt de tegenstelling uit elkaar en houdt ze gebalanceerd. De Hogepriesteres is de weegschaal die alles in balans houdt. De Tarotkaart Hogepriesteres duidt naar je onder bewustzijn en de Hogepriesteres treedt op als evenwichtigheid tussen uzelf en uw onderbewuste denkwijze. Ons eigen onderbewuste zullen we nooit compleet snappen, maar dankzij de Hogepriesteres zal u weten hoe je deze moet beheersen. De Hogepriesteres is een reisgids die ons erop duidt om de ware kracht die diep verborgen is in elk van ons te verkennen. De Hogepriesteres laat ons zien dat we ook op een spiritueel level, onszelf kunnen verrijken en onszelf wijzigen.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra mediums informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten mediums

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

betrouwbare mediums - directe antwoorden
Naar Boven