Welkom

De mobiele pagina Paranormalemediums.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Anitta

Medium Anitta

Heldervoelend  -  Kaartleggen  -  Gidscontact     0909 1919 -     0903 416 36

Anitta - PIN 2732

Heldervoelend - Kaartleggen - Gidscontact

Bel Anitta op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Dag lieve mensen,ik ben een liefdevolle heldervoelende kaartlegster en bied u een spirituele service aan op het gebied van liefde en relaties, financien en werk, algemeen, coaching en spirituele ontwikkeling. Heeft u een vraag van wat er leeft bij u, samen kijken we met mijn gidsen hoe we u kunnen helpen. Met mijn gaven kan ik u op weg helpen om meer inzicht te brengen in uw leven, warme groet medium Anitta

Getuigenissen Anitta

Anitta zat bovenop de juiste info, wat een voorspelling. Bedankt, je bent verbluffend hoor. Leuke ervaring, groeten Kyara.

Kyara

Wat een lieve vrouw. Zachte stem. Zonder oordeel of inmenging van eigen mening.
Ik hou u op de hoogte van de ontwikkelingen.

B

Lieve Anitta, wat een mooie consult heeft u mij gegeven. Ik ben sprakeloos. U voelt alles tot in detail aan en perfect de situatie uitgelegd. U had ook gelijk over mijn situatie. Hopelijk komt u voorspellingen ook uit. ik zal het u zeker laten weten. Mensen aarzel niet om Anitta te bellen. Lieve groetjes Lisanne.

Lisanne

Lieve lieve Anitta, als er iemand sterk is ben jij het wel. Maandenlang zat ik in onzekerheid en met veel verdriet, maar jij bleef bij jouw inzichten en voorspellingen. Ja hoor, ik kan niet anders zeggen dan dat je GELIJK hebt. Eindelijk is er weer contact en heel positief allemaal. Jij bent echt een topper, superlief en gewoon goed in wat je doet. Tot snel weer. Liefs, Co.

Co

Dankjewel voor de mooie positieve reading

Heel lieve vrouw.....houd je zeker op de hoogte

Veel liefs Marianne

Marianne

Hi Anitta. Zonder informatie vooraf gaf je haarfijn aan wat er nu in mijn leven speelt en heb je mijn twijfels weggenomen mbt de liefde. Ik heb alle vertrouwen in je voorspellingen. Anitta bedankt. Groeten Margit.

Margit

Beste Anitta, Bedankt voor je rust, je vertrouwen, je geloof in ons. Het luisterend oor en tips zorgen voor rust. consequente en eerlijke voorspellingen. Ook al is tijd moeilijk, tijdsbepalingen zijn vrij accuraat. Bedankt om met ons impulsieve gedachtestroom om te gaan. Je bent een kei in schakelen!

Ann

Wat een lieve warme rustige dame,ik hoop dat je voorspelling uitkomt,afwachten maar????.
Liefs,An

An

Dank je wel voor je geduld met me Anitta....ik bel je de laatste tijd vaak en je blijft altijd lief en geduldig met me. Dikke knuffels

Engelengeduld

Lieve Anita belde je weer veel de laatste tijd . Je luistert altijd met zoveel geduld ,je geeft mij duidelijke inzichten en dan kan ik weer verder .Al lange tijd ben je een echte steun voor mij ook al is het altijd hetzelfde waarover ik je spreek .Dit mag wel eens gezegd worden en dank je hiervoor !

Hed

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Anitta

PIN 2732

Dit is de profielpagina van medium Anitta. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven